VIDEO „În străinătate nu este ușor”. Un bărbat din Odesa s-a întors ilegal în Ucraina, din Moldova
Full Article 2 minutes read

VIDEO „În străinătate nu este ușor”. Un bărbat din Odesa s-a întors ilegal în Ucraina, din Moldova

Polițiștii de frontieră ucraineni au reținut un bărbat din Odesa care călătorea pe jos dinspre Moldova, ocolind punctul de trecere a frontierei. Bărbatul și-a explicat acțiunile prin faptul că nu mai putea rămâne într-o țară străină și dorea să se întoarcă în Ucraina cu orice preț. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei, într-un comunicat din 11 februarie. 

În străinătate nu este ușor: un ucrainean s-a întors din Moldova ocolind punctul de trecere a frontierei”, se arată în comunicatul Serviciului Grăniceresc.

Potrivit sursei citate, polițiștii de frontieră din cadrul detașamentului Belgorod-Dnistrovsky, cu ajutorul dronelor cu camere de termoviziune, au detectat și reținut un bărbat care a trecut ilegal granița moldo-ucraineană, pe sensul de intrare în Ucraina. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din regiunea Odesa, în vârstă de 30 de ani.

Bărbatul și-a explicat gestul prin faptul că nu mai putea rămâne într-o țară străină și dorea cu orice preț să se întoarcă în Ucraina, a precizat Serviciul Grăniceresc de Stat.

Bărbatul a fost documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat a Ucrainei. Pentru această infracțiune, acesta riscă o amendă de la 200 la 500 de venituri minime neimpozabile ale cetățenilor ucraineni sau până la 15 zile de arest administrativ.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: