VIDEO Un artist a interpretat în limba română piesa „Tattoo”, câștigătoarea concursului Eurovision 2023
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un artist a interpretat în limba română piesa „Tattoo”, câștigătoarea concursului Eurovision 2023

Artistul român Majii a propus o reinterpretare a piesei „Tattoo” – câștigătoarea ediției din acest an a Eurovision. Acesta a postat pe contul său de TikTok un video de aproximativ un minut în care interpretează cântecul în limba română.

Marea finală a celui mai prestigios concurs de muzică Eurovision Song Contest 2023 s-a desfășurat pe 13 mai, la Liverpool. Țara câștigătoare în acest an este Suedia, reprezentată de Loreen, care a interpretat melodia „Tattoo”. De menționat că Loreen a adus victoria țării sale și la ediția din 2012 a Eurovision. Atunci interpreta a concurat cu piesa Euphoria.

La ediția din 2023, Republica Moldova, reprezentată de Pasha Parfeni cu piesa „Soarele și Luna”, s-a clasat pe locul 18. Interpretul a acumulat, în total, 96 de puncte din partea publicului și a juriilor naționale. După concurs, Pasha Parfeni a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au susținut și au sprijinit prestația Moldovei la Liverpool. „Noi ne-am dăruit la maxim pentru Moldova!”, a scris artistul.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: