VIDEO „Vă rugați pentru pace și în același timp trimiteți rachete”. Comediantul rus Maxim Galkin critică Rusia după atacul cu rachete în Odesa
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Vă rugați pentru pace și în același timp trimiteți rachete”. Comediantul rus Maxim Galkin critică Rusia după atacul cu rachete în Odesa

Prezentatorul și comediantul rus a Maxim Galkin a vorbit într-un video postat pe pagina sa de Instagram despre atacul cu rachete asupra orașului Odesa. Acesta s-a arătat indignat de acțiunile militarilor ruși, criticând în același timp conducerea de la Kremlin.

Mai întâi de toate, Galkin a făcut o retrospectivă a evenimentelor din 23 aprilie, care au avut loc la Odesa. Ulterior prezentatorul a spus că autoritățile Federației Ruse se fac vinovate „de atâtea lucruri groaznice”, însă nu-și recunosc vina.

„Zboară rachete într-un bloc de locuit din Odesa, moare o familie, moare un copil de 3 luni. Cum se leagă toate astea, explicați-mi! Începem de la aceea că rachetele nu trebuie să zboare în blocuri de locuit în timpul zilei, nu tocmai de sărbători. Dar voi în același timp voi vă rugați pentru pace cu Patriarhul Ierusalimului, voi fețele oficiale aduceți Focul Haric la Moscova și în același timp, aceleași autorități, trimiteți rachete care omoară oameni?! Sau asta din nou, nu noi. Rusia este de vină pentru atâtea lucruri groaznice, și totodată spune că nu ea este de vină. Atrocitățile din Bucea – nu noi, Boiengul malaez – nu noi, Mariupolul a fost șters de pe pământ – asta nu noi. În Odesa zboară rachetele, asta noi, dar nu chiar noi. Nimic nu facem noi. Dar noi ce facem acolo?”, se întreabă prezentatorul, care împreună cu familia sa se află în Israel.

Amintim că pe 23 aprilie, Odesa a fost lovită de rachete rusești, care au distrus o instalație militară și 2 clădiri rezidențiale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: