A cerut €3000 pentru clasarea unui caz de conducerea automobilului în stare de ebrietate. Un polițist din Cahul, cercetat de CNA
Full Article 40 second read

A cerut €3000 pentru clasarea unui caz de conducerea automobilului în stare de ebrietate. Un polițist din Cahul, cercetat de CNA

Oamenii legii au descins, pe 9 martie, la biroul de serviciu și domiciliul unui ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul, care este învinuit de corupere pasivă. 

Potrivit materialelor acumulate, ofițerul de urmărire penală ar fi primit 3000 de euro pentru clasarea unui caz de conducere a mijlocului de transport în stare de ebrietate.

În prezent sunt efectuate mai multe acțiuni pentru a stabili eventualii complici, dar și alte cazuri de clasare ilegală a unor dosare pornite pe fapte similare.

Din unele motive obiective care se referă la starea de sănătate a bănuitului, acesta urmează a fi cercetat în stare de libertate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: