A filmat o tânără de 18 ani în ipostaze intime, iar apoi a șantajat-o. Ce pedeapsă riscă suspectul, originar din Fălești?
Full Article 1 minutes read

A filmat o tânără de 18 ani în ipostaze intime, iar apoi a șantajat-o. Ce pedeapsă riscă suspectul, originar din Fălești?

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din Fălești, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, după ce ar fi amenințat o tânără în vârstă de 18 ani din capitală cu răspândirea pe rețelele sociale a unui videoclip în care aceasta apare în ipostaze intime. Pentru fapta comisă, el riscă șapte ani de închisoare, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit IGP, întâlnirea între cei doi a avut loc pe 1 decembrie. Atunci suspectul, fără consimțământul victimei, ar fi efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime. Ulterior, victima ar fi primit într-un mesaj pe o rețea de socializare, un video cu ea. Pentru a nu apărea public, i s-a cerut 3.000 de lei. Victima a sesizat atunci oamenii legii.

Polițiștii au reținut suspectul în momentul în care victima i-a transmis banii, anunță IGP.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Conform legii, el riscă de la 5 la 7 ani de închisoare, cu amendă de la 42 500 la 67 500 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: