Adunarea Generală a Judecătorilor preconizată pentru data de 13 martie, nu va avea loc. Care este motivul
Full Article 1 minutes read

Adunarea Generală a Judecătorilor preconizată pentru data de 13 martie, nu va avea loc. Care este motivul

Adunarea Generală a Judecătorilor preconizată pentru data de 13 martie nu va avea loc, informează Consiliul Superior al Magistraturii (CMS). Potrivit sursei citate, această decizie a fost luată în contextul prevenirii răspândirii infecției COVID-19.

De asemenea, CSM a făcut referire și la hotărârea guvernului prin care s-a interzis organizarea și desfășurarea în perioada 11 martie – 1 aprilie 2020 a manifestărilor și întrunirilor în masă cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane.

În acest sens, s-a considerat oportun de a transfera activitatea respectivă pe o perioadă ulterioară în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19. Mai mult, ministra Sănătății a precizat că, în prezent, sunt 30 de cazuri suspecte de coronavirus de tip nou, dintre care 9 sunt copii și restul adulți. Dintre acestea, 11 persoane, inclusiv două mame, sunt internate la Spitalul clinic de boli contagioase.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: