Air Moldova anunță că o parte din cursele planificate pentru iulie vor suferi modificări de orar. Recomandările companiei
Full Article 2 minutes read

Air Moldova anunță că o parte din cursele planificate pentru iulie vor suferi modificări de orar. Recomandările companiei

Compania Air Moldova anunță că o parte din cursele planificate pentru a doua jumătate a lunii iulie vor suferi modificări de orar. Cauza ar fi dificultăților operaționale cu care se confruntă companiile aeriene în urma pandemiei COVID-19, dar și situația tensionată din regiune. Air Moldova vine cu recomandări pentru pasagerii a căror zbor a fost amânat sau anulat și promite mai multe facilități pentru aceștia.

„Situația dificilă cu care ne confruntăm în prezent în sectorul aviației civile, ne aduce în fața unor decizii neplăcute. În acest sezon, orarul zborurilor suferă modificări neplanificate, inclusiv în defavoarea companiei Aeriene și a pasagerilor noștri. Din cauza dificultăților operaționale cu care ne confruntăm în urma pandemiei COVID-19, din cauza situației tensionate din regiune, reținerea aeronavelor la deservirea tehnică planificată, supraaglomerarea aeroportuară și insuficiența de personal calificat, suntem nevoiți să modificăm orarul zborurilor și să reducem frecvența unor curse pentru o perioadă scurtă de timp”, a anunțat Air Moldova.

Potrivit companiei, în cazul anulărilor, schimbărilor de orar, cetățenii sunt rugați să verifice adresa de email și numărul de telefon introdus la procurarea biletului.

Air Moldova le recomandă pasagerilor care au primit o notificare despre schimbul sau anularea cursei urmeze instrucțiunile și să răspundă la adresele menționate pentru care facilitate își doresc să beneficieze: rambursarea totală a costului biletului (la locul procurării acestuia), schimbul gratuit de dată sau oferirea unui voucher în valoarea biletului procurat.

Compania anunță că, la moment, liniile telefonice sunt suprasolicitate, iar în acest sens urmează să fie extinse capacitățile de asistență a acestuia. Call Centrul companiei este activ la numărul de telefon: 022830830.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: