„Am fost la un pas să îmi pierd mama”. Dodon, despre atacurile împotriva familiei sale din timpul campaniei electorale
Full Article 2 minutes read

„Am fost la un pas să îmi pierd mama”. Dodon, despre atacurile împotriva familiei sale din timpul campaniei electorale

Candidatul independent la funcția de președinte, Igor Dodon, care este sprijinit de Partidul Socialiștor (PSRM) susține că, în timpul campaniei electorale, susținătorii candidatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu i-ar fi atacat familia, în special, mama, care își face foarte multe griji din cauza criticilor în adresa sa. Într-o transmisiune LIVE pe pagina sa de Facebook, Dodon a declarat că anumite persoane chiar au filmat casa mamei sale.

„A fost o campanie cu foarte multă critică în adresa mea. S-a trecut linia roșie din partea oponenților. Au lovit în familie, în copii, în soție. Ieri am văzut un video în care a fost filmată casa mamei mele de sus. Eu doar nu am pornit să filmez casa Maiei Sandu. De ce vă băgați în viața familiei? Politica e politică. Voi, nici nu vă pot spune „stimați”… Nestimați oponenți, ați trecut toate liniile roșii. Lucrul acesta nu se uită. Dumnezeu nu bate cu bățul”, a spus Dodon.

Candidatul susținut de PSRM a mai spus că cel mai mult suferă mama sa, căreia îi crește tensiunea arterială din cauza stresului.

„Pe 2 noiembrie, oponenții mei au lansat pe rețelele de socializare fotografia mea cu o panglică neagră. Am fost la un pas să îmi pierd mama. Din cauza Maiei Sandu, a tuturor acestor… Sunteți niște ticăloși că ați căzut până la acest nivel”, a mai spus Dodon.

***

Amintim că astăzi se încheie campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Duminică, 15 noiembrie, se va desfășura turul II de scrutin, în care se vor confrunta Maia Sandu și Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: