FOTO/VIDEO Angajat al penitenciarului din Bălți, prins cu droguri în chiloți. Unde urmau să ajungă
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Angajat al penitenciarului din Bălți, prins cu droguri în chiloți. Unde urmau să ajungă

Un supraveghetor din penitenciarul din Bălți a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Acesta a favorizat „livrarea” drogurilor către deținuți. 

Reținerea supraveghetorului a avut loc de comun cu ofițerii de investigație din cadrul Poliției, cu sprijinul angajaților penitenciarului.

Urmare a reținerii a fost efectuat un control asupra angajatului penitenciarului. Procurorii menționează că în lenjeria intimă a acestuia au fost depistate „comprimate similare unor substanțe psihotrope interzise”. Cele din urmă urmează să fie supuse expertizei.

De asemenea, procurorii au solicitat aplicarea arestului în privința altei persoane reținute din afara penitenciarului, care i-ar fi furnizat angajatului droguri pentru deținuți.

În ceea ce privește un al treilea bănuit, acesta este cercetat în libertate. Cele trei persoane vizate de percheziții au vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, iar supraveghetorul din penitenciar urma curând să beneficieze de pensionare.

FOTO/VIDEO Angajat al penitenciarului din Bălți, prins cu droguri în chiloți. Unde urmau să ajungă

procuratura.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: