Câte divorțuri s-au înregistrat în Moldova anul trecut? Cel mai scurt mariaj a durat 50 de zile
Full Article 40 second read

Câte divorțuri s-au înregistrat în Moldova anul trecut? Cel mai scurt mariaj a durat 50 de zile

Pe parcursul anului 2022 în Republica Moldova au fost înregistrate 9551 acte de divorț, dintre care 82 au fost pronunțate în privința căsătoriilor înregistrate în același an. Datele au fost prezentate, pe 18 ianuarie, de către Agenția Servicii Publice (ASP). 

Potrivit Agenției, cea mai scurtă căsătorie înregistrată anul trecut a durat 50 de zile.

În același timp, în 2022, numărul de divorțuri a fost mai mic comparativ cu anul precedent. În 2021, au fost înregistrate 9992 acte de divorţ.

Din numărul total de divorţuri înregistrate în perioada de referinţă, 79 au fost pronunţate în privinţa căsătoriilor înregistrate în același an. Durata cea mai scurtă a unei căsătorii înregistrate în anul 2021 a fost de 32 de zile.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: