Câte divorțuri s-au înregistrat în Moldova anul trecut? Cel mai scurt mariaj a durat 50 de zile
Full Article 40 second read

Câte divorțuri s-au înregistrat în Moldova anul trecut? Cel mai scurt mariaj a durat 50 de zile

Pe parcursul anului 2022 în Republica Moldova au fost înregistrate 9551 acte de divorț, dintre care 82 au fost pronunțate în privința căsătoriilor înregistrate în același an. Datele au fost prezentate, pe 18 ianuarie, de către Agenția Servicii Publice (ASP). 

Potrivit Agenției, cea mai scurtă căsătorie înregistrată anul trecut a durat 50 de zile.

În același timp, în 2022, numărul de divorțuri a fost mai mic comparativ cu anul precedent. În 2021, au fost înregistrate 9992 acte de divorţ.

Din numărul total de divorţuri înregistrate în perioada de referinţă, 79 au fost pronunţate în privinţa căsătoriilor înregistrate în același an. Durata cea mai scurtă a unei căsătorii înregistrate în anul 2021 a fost de 32 de zile.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: