UPDATE Ceban s-a răzgândit. Cere ca transportul public din capitală să circule în regim normal
Full Article 2 minutes read

UPDATE Ceban s-a răzgândit. Cere ca transportul public din capitală să circule în regim normal

Transportul public din capitală ar putea circula, din nou, în regim normal. Primarul Ion Ceban a anunțat că propunerea va fi examinată pe 16 iunie de  Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău, în urma a numeroase mesaje și solicitări din partea locuitorilor, inclusiv a medicilor.

UPDATE (12.30) Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău, convocată astăzi în ședință, a renunțat la programul restricționat aprobat anterior,

Știrea inițială

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, edilul a argumentat că s-a constatat că, în urma restricțiilor anunțate duminică, stațiile de așteptare au fost supraaglomerate, la fel ca și mijloacele de transport public.

„La fel, am primit mai multe mesaje și solicitări din partea mai multor locuitori, medici care ne-au comunicat despre dificultățile pe care le-au întâlnit pe parcursul zilei când transportul a fost sistat, având un alt grafic de lucru și erau nevoiți să urice în transportul deja plin. Analizând împreună cu grupul de lucru toate riscurile, am ajuns de comun la concluzia ca transportul nu trebuie să fie restricționat pe parcursul săptămânii”, a scris Ceban.

Ședința Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău va avea loc la ora 9:30.

„Îmi asum acest lucru și declar că vom asigura în continuare capitala pe tot parcursul zilei, cu tot efectivul de transport de care dispunem, astfel să nu fie încărcătura mare a unităților de transport”, a mai scris primarul capitalei.

Amintim că, duminică, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis ca troleibuzele, autobuzele și microbuzele să circule între orele: 05:00 – 10:30, dimineața și între orele: 15:30 – 21:30, seara, în zilele de luni până vineri și să fie sistat total în zilele de weekend.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: