Cum va fi vremea în Republica Moldova, în primele zile ale lui 2024 
Full Article 2 minutes read

Cum va fi vremea în Republica Moldova, în primele zile ale lui 2024 

În prima săptămâna din anul 2024 sunt așteptate ploi slabe și temperaturi de până la +11 grade Celsius. În centrul Republicii Moldova, cerul va fi noros iar pentru 7 ianuarie sunt prognozate ploi slabe. Luni, 1 ianuarie, maxima termică va urca până la +9 grade Celsius. În partea de nord a țării va ploua slab joi și duminică, iar maxima termică va urca până la +6 grade Celsius, minima va coborî până la -5 grade. La sud, săptămâna viitoare, maxima termică se va încadra între +8 și +11 grade Celsius. 

În primele zile ale lui ianuarie, în centrul țării, cerul va fi noros. Pentru ziua de duminică, 7 ianuarie, sunt prognozate ploi slabe.

Luni, 1 ianuarie, maxima termică va urca până la +9 grade Celsius, iar minima +1. Și marți, maxima termică va fi +9 grade Celsius, pe când minima -2 grade Celsius. Începând cu ziua de miercuri și până duminică, maximele se vor încadra între +6 grade Celsius și +10 grade Celsius, iar minimele între +2 grade Celsius și +3.

În partea de nord a Republicii Moldova, luni, marți, vineri și sâmbătă cerul va fi noros. Iar pentru zilele de joi și duminică sunt prognozate ploi slabe. Pe 1 ianuarie, maxima termică va urca până la +6 grade Celsius, iar minima va fi -1. În intervalul 2-7 ianuarie, maxima termică se va încadra între +3 și +6 grade Celsius, iar minima între 0 și -5 grade Celsius.

În sudul țării, săptămâna viitoare maxima termică se va încadra între +8 și +11 grade Celsius, iar minima între 0 și +5 grade Celsius. Pentru ziua de 7 ianuarie sunt prognozate ploi slabe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: