Cumpără de lângă tine challenge, inițiativă lansată pentru susținerea antreprenorilor din Moldova, continuă
Full Article 2 minutes read

Cumpără de lângă tine challenge, inițiativă lansată pentru susținerea antreprenorilor din Moldova, continuă

Victoriabank, cu ocazia aniversării de 1 an de la rebranding, a lansat, miercuri 2 decembrie Campania „Cumpără de lângă tine challenge”.

Inițiativa, lansată recent de Banca Transilvania, grupul financiar din care Victoriabank face parte începând cu 2018, a trecut Prutul și a ajuns și în Moldova, Victoriabank acceptând provocarea de a susține afacerile mici locale în vremuri mai puțin ușoare.

Campania continuă, și după primul om de la Victoriabank care a acceptat provocarea, Bogdan Pleșuvescu, Președintele Victoriabank, preia ștafeta Vitalie Corniciuc, care recomandă o afacere pe care o îndrăgește mult și al cărei a devenit un client fidel, Vinoteca Carpe Diem:

Salut, sunt Vitalie de la Victoriabank și recunosc ca îmi pace să savurez un pahar de vin bun, mai ales la sfârșitului unei săptămâni de muncă.

De fiecare data când vreau să fac acest lucru, vin la prietenii mei de la Vinoteca Carpe Diem. Aici găsesc multe vinuri de calitate de la mici producători de-ai noștri care, acum mai mult ca oricând merită susținuți.

Țin minte lansarea acestei vinoteci si știu cât de mult efort au depus să se dezvolte și să facă față tuturor provocărilor. Mă bucur că pot și eu contribui cu ceva pentru ei și implicit pentru noi toți.

Îi indemn pe toți prietenii și colegii mei să ne arate un business mic care le este drag, să îl cunoaștem și noi și să cumpărăm de la ei – a spus Vitalie, în clipul video, care poate fi urmărit aici.

Challenge-ul poate fi urmărit pe paginile băncii de Facebook, Instagram, Linkedin și site.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: