Deschide un depozit online prin FinComPay app și primește bonus la rata dobânzii
Full Article 2 minutes read

Deschide un depozit online prin FinComPay app și primește bonus la rata dobânzii

FinComBank a lansat un update pentru aplicația FinComPay pentru Android, care îmbină ultimele tendințe tech din domeniul banking-ului. Acum, cu FinComBank, poți deschide un depozit online, direct din mobile banking, cu o dobândă mai avantajoasă decât în sucursalele Băncii. Opțiunea dată este un serviciu nou de care te poți bucura online, fără a veni la Bancă.

Și pentru că ne dorim ca clienții noști să aibă parte de o experiență plăcută, doar folosind aplicația FinComPay pentru Android, poți primi un bonus la deschiderea online a depozitului de până la 0,50% la depozitele în MDL și de până la 0,15% pentru cele deschise în valută.

Ne dorim ca clienții noștri să se bucure mai ușor ca oricând de banking online direct de pe telefon. Posibilitatea deschiderii online a unui depozit reprezintă un pas important spre digitalizarea serviciilor bancare, care economisește substanțial timpul clientului și îi oferă posibilitatea de a analiza toate ofertele și de a deschide în doar câteva click-uri depozitul dorit”, a declarat Olga Naconecinaia, Șef Trezorerie, FinComBank.

Avantajele unui depozit deschis online:

  • Rapid, în doar câteva click-uri
  • Serviciul este disponibil 24/7 la orice oră
  • Te bucuri de o dobândă promoțională mai avantajoasă decât cea a depozitelor deschise în sucursalele Băncii
  • Poți alimenta depozitul online
  • Poți alege valuta depozitului: lei moldovenești, dolari sau euro
  • Economisești timp, pentru că nu mai trebuie să vii la bancă

Promoția este valabilă doar la constituirea online a depozitelor, prin mobile banking FinComPay pentru Android, pentru următoarele depozite:

  • Avans Fix în MDL. Unicul depozit din Moldova care îți oferă dobânda în avans în ziua deschiderii acestuia. Îndeplinește-ți visul chiar azi, acum!
  • Rațional flotant în MDL, USD și EUR
  • Creștere Stabilă în MDL, USD și EUR

Astfel, te poți bucura de o dobândă promoțională de până la 5,25% în lei moldovenești și de până la 1,65% în valută.

Descarcă sau actualizează aplicația FinComPay din Google Play și bucură-te de noile opțiuni, pentru că FinComPay deja e mai mult decât un app clasic, e banca ta 100% online, non-stop, disponibilă din orice colț al lumii.

FinComPay app – cel mai bun prieten financiar.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: