„Discoteca se amână”. Echipa „24Front Line” a făcut un „film” despre raidul nocturn al poliției în restaurantelor din Chișinău (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Discoteca se amână”. Echipa „24Front Line” a făcut un „film” despre raidul nocturn al poliției în restaurantelor din Chișinău (VIDEO)

Creatorii serialului în formatul reality show „24Front Line Prevenirea infectării cu COVID-19” au mers cu poliția la un raid nocturn în restaurantele și barurile din Chișinău, cărora li s-a interzis să activeze din cauza coronavirusului de la 22:00 la 7:00. Cu toate acestea, unele dintre locurile vizitate de participanții la raid erau pline de oameni, distracția era în toi și niciunul dintre vizitatori nu a luat nicio măsură de precauție.

Raidul a avut loc în noaptea de 19-20 decembrie. Ca urmare a raidului, poliția a elaborat protocoale privind încălcarea măsurilor de carantină asupra vizitatorilor și administrarea acestor localuri.

Daniel Mazepa șeful cecției, Direcția de Prevenire INSP, comentând rezultatele raidului, a menționat că, la apogeul epidemiei, când oamenii mor de covid, iar medicii se sufocă din cauza afluxului de pacienți cu coronavirus, „tinerii se distrează cu narghilea și băuturi tari”. „Astăzi zâmbesc și se distrează cu sutele în localuri, ca mâine să plângă că statul nu le oferă protecție și asistență medicală. Noi luptăm pentru a reduce măcar pe minim discrepanța între norma și plăcerile unor grupuri ce privesc la lege ca la o carte de glume ”, a spus polițistul.

Iar producătorul general al proiectului 24Front Line, Anastasia Primov, a subliniat că 24Front Line ste un serial documentar despre oamenii din prima linie – medici și polițiști. „De 6 luni filmăm medicii din zonele roșii. Cei care nu cred că această boală este foarte periculoasă, sunt extrem de norocoși, deoarece nu au trecut prin formele extrem de grave pe care virusul le poate dezvolta. Rog oamenii să evite zonele cu risc sporit de infectare.”

„24 FRONT LINE” este un reality-show documentar despre munca Serviciilor de Urgență din Republica Moldova. Este un format unic, realizat în premieră în Republica Moldova de către o echipă de profesioniști în domeniul drepturilor omului, comunicării și producției de film.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: