DOC Maia Sandu a acordat cetățenia Republicii Moldova unei femei originare din Rusia
Full Article 30 second read

DOC Maia Sandu a acordat cetățenia Republicii Moldova unei femei originare din Rusia

Artista plastică Elena Karachentseva, născută în 1960 în Federația Rusă, este acum cetățean al Republicii Moldova. Un decret în acest sens a fost semnat de președinta țării, Maia Sandu, pe 12 octombrie, curent.

De menționat că Elena Karachentseva este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Pictorița este căsătorită cu artistul plastic din Moldova Simion Zamșa.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: