Drone peste teritoriului Rusiei: un depozit de petrol din regiunea Moscovei ar fi fost ținta unui atac
Full Article 50 second read

Drone peste teritoriului Rusiei: un depozit de petrol din regiunea Moscovei ar fi fost ținta unui atac

Deasupra teritoriului Rusiei au fost distruse mai multe drone, scrie Radio Svoboda. Se menționează că trei ținte aeriene au fost doborâte în apropiere de orașul Șebekino, regiunea Belgorod. Iar o dronă, care a fost distrusă, ar fi încercat să atace un depozit de petrol din regiunea Moscovei. 

Trei ținte aeriene au fost doborâte în apropiere de orașul Șebekino, a anunțat seara târziu pe 18 septembrie guvernatorul regiunii rusești Belgorod Veaceslav Gladkov. El a adăugat că au fost avariate liniile electrice. Victime nu au fost raportate.

Totodată, potrivit sursei, o dronă a încercat să atace un depozit de petrol din regiunea Moscovei.

Se menționează că depozitul este responsabil de furnizarea produselor petroliere către Moscova și regiune. În apropiere de instalația industrială au fost găsite bucăți de dronă, distruse de apărarea aeriană. Depozitul de petrol se află în satul Konstantinovo, districtul Ramenski din regiunea Moscovei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: