FinCombank: Încă un pas spre transformarea digitală și îmbunătățirea experienței clienților noștri
Full Article 4 minutes read

FinCombank: Încă un pas spre transformarea digitală și îmbunătățirea experienței clienților noștri

În decursul ultimilor ani, FinComBank se dezvoltă activ, oferind noi abordări inovative și soluții tehnologice atât clienților Băncii, cât și non-clienților.

Tehnologiile se dezvoltă continuu într-un ritm vertiginos, prin urmare, pentru a fi flexibili, a răspunde așteptărilor clienților noștri și a răspunde la nevoile acestora, echipa FinComBank a parcurs programul de transformare digitală DigiLab Finance, care a fost organizat de IFC Europe & Central Asia-International Finance Corporation, cea mai mare instituție de dezvoltare globală axată pe sectorul privat de pe piețele emergente, în parteneriat cu guvernul Japoniei şi Marea Britanie, alături de partenerul de implementare Accenture.

Transformarea digitală ne-a deschis noi orizonturi și acea tranziție de la orientarea spre produs – la orientarea către client. Am însușit multe instrumente, abordări și soluții care vor deveni, fără îndoială, punctul de plecare pentru toate procesele de transformare din Banca noastră. Deja schimbăm procesele existente și, foarte curând, vom lansa altele noi, pentru că știm exact ce ne dorim, ce vom realiza și ce ne va ajuta în acest sens. Echipa DigiLab FinComBank a devenit o entitate unită în atingerea scopurilor și obiectivelor pe care ni le-am propus în viitorul apropiat și va conduce cu încredere Banca către transformarea digitală”, a declarat Svetlana Mironova, Președintele Interimar al Comitetului de Conducere FinComBank.

FinCombank: Încă un pas spre transformarea digitală și îmbunătățirea experienței clienților noștri

În cadrul acestui program, care a durat câteva luni, echipa DigiLab FinComBank, cu suportul mentorilor programului, a dezvoltat strategia de transformare digitală a Băncii. De asemenea, în timpul cursului, experții de top din diferite țări și-au împărtășit cunoștințele și experiența în domeniul transformării agile, design thinking, managementului datelor, managementului schimbării și leadership-ului în domeniul digital.

De-a lungul întregii perioade, echipa FinComBank a participat activ la traininguri și workshopuri, având suportul mentorilor regionali și internaționali şi a participat cot la cot cu băncile de top din Armenia şi Georgia, Evocabank şi Terabank.

Programul DigiLab a devenit o experiență foarte importantă și valoroasă pentru noi. DigiLab ne-a ajutat să ne îmbunătățim abilitățile și competențele strategice, iar acum, suntem gata să ne adâncim în ADN-ul digital și să extindem orizonturile transformării digitale Evocabank. Fiind o bancă digitală bine cunoscută din Armenia, aceasta a fost o provocare interesantă pentru noi pe care am parcurs-o alături de alte bănci atât de inovative precum este FinComBank și Terabank”, a subliniat Tatevik Khachatryan, Vicepreședintele Consiliului de Administrație, Evocabank.

Participarea la Programul de Transformare Digitală a ridicat la un nivel și mai înalt strategia Terabank vizavi de introducea abordărilor inovatoare și soluțiilor de ultimă generație. Oportunitățile pe care le-am împărtășit în urma programului ne vor ajuta să ne dirijăm procesele de afaceri în așa fel încât, pe baza principiilor transformării digitale, să putem răspunde nevoilor clienților noștri într-un mod mai flexibil și mai rapid”, a declarat Vakhtang Khutsishvili, Directorul Departamentului Operaţional, Terabank.

FinCombank: Încă un pas spre transformarea digitală și îmbunătățirea experienței clienților noștri

A fost făcut un alt pas important spre transformarea digitală ca parte a strategiei pe termen lung a Băncii. Urmează schimbări majore, care vor contribui, fără îndoială, la digitalizarea serviciilor bancare și care vor îmbunătăți experiența clienților noștri.

Recent, FinComBank a prezentat conducerii IFC noua strategie de transformare digitală, care a fost dezvoltată de întreaga echipă FinComBank în ultimele luni. Toți participanții DigiLab au primit Certificate de finalizare a programului și cadouri memorabile din partea IFC DigiLab Finance.

Mulțumim echipei IFC pentru organizarea și desfășurarea acestui program și pentru experiența unică pe care ne-a împărtășit-o pe parcursul mai multor luni.

Alături de FinComBank spre transformarea digitală!

IFC — membru World Bank Group— cea mai mare instituţie de dezvoltare globală axată pe sectorul privat de pe pieţele emergente. Activează în peste 100 de ţări şi foloseşte capitalul, experienţa şi influenţa sa pentru a crea pieţe şi oportunităţi noi în ţările în curs de dezvoltare. În anul fiscal 2021, IFC a înregistrat un record de 31,5 miliarde de dolari finanţate către companii private şi instituţii financiare din ţările în curs de dezvoltare, demonstrând puterea sectorului privat de a pune capăt sărăciei extreme şi de a stimula prosperitatea comună, pe măsură ce economiile se confruntă cu impactul pandemiei de COVID-19. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.ifc.org.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: