(FOTO) Din deputați – fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România
Full Article 40 second read

(FOTO) Din deputați – fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România

O echipă de fotbal a Republicii Moldova, formată din câțiva deputați și aleși locali, au jucat ieri, 7 noiembrie, un meci amical cu echipa primarilor din România. Fotografiile au fost făcute publice de către Președenția Republicii Moldova. 

Un meci revanșă ar putea avea loc pe 20 noiembrie, când la Chișinău vor juca Naționalele Moldovei și României. Partida este programată pentru ora 20.30, pe stadionul Zimbru din capitală.

(FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România   (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România (FOTO) Din deputați - fotbaliști. Aleșii locali au a jucat un meci amical cu echipa primarilor din România
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: