FOTO La vama Leușeni au fost deschise 5 piste noi de control
Full Article 50 second read

FOTO La vama Leușeni au fost deschise 5 piste noi de control

Pentru a reduce timpul de traversare prin postul vamal Leușeni au fost deschise 5 piste de control pe sensul de intrare în țară. Cu această ocazie vor fi implicați și mai mulți funcționari vamali și polițiști de frontieră în procesul de control. 

Anunțul cu privire la deschiderea noilor piste a fost făcut pe 3 august, de reprezentanții Serviciului Vamal. Aceștia menționează că potrivit datelor statistice anume punctul de trecere a frontierei Leușeni este cel mai solicitat.

De la 1 iunie curent până pe 2 august au fost consemnate circa 800 mii de traversări de persoane. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul a crescut cu peste 200 mii de treceri ale frontierei.

„La fel, numărul s-a majorat cu aproximativ 8% în comparație cu perioada similară a anului 2019, înainte de pandemie”, au adăugat reprezentanții Serviciului Vamal.

FOTO La vama Leușeni au fost deschise 5 piste noi de control

customs.gov.md

FOTO La vama Leușeni au fost deschise 5 piste noi de control

customs.gov.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: