FOTO Noi bucăți de rachetă – găsite pe teritoriul Moldovei, în zona sectorului de frontieră Larga din raionul Briceni
Full Article 1 minutes read

FOTO Noi bucăți de rachetă – găsite pe teritoriul Moldovei, în zona sectorului de frontieră Larga din raionul Briceni

Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit, în această după amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei.

Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a pus în aplicare planul de contingență și a sporit numărul patrulelor de poliție pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră cu Ucraina.

„Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale IGP”, comunică Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea a fost anunțată și procuratura raionului Briceni.

Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii.

Este cel de-al 3 caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: