FOTO Nouă pietoni au fost accidentați la Drochia. La volanul mașinii era un șofer beat
Full Article 50 second read

FOTO Nouă pietoni au fost accidentați la Drochia. La volanul mașinii era un șofer beat

Nouă pietoni au fost tamponați noaptea trecută în localitatea Sofia din raionul Drochia, în urma unui accident rutier. Toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spitalul raional Drochia.

Potrivit poliției, șoferul, un tânăr de 27 de ani locuitor al raionului, a lovit și alte două mașini care erau parcate pe marginea carosabilului regulamentar.
Șoferul a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

FOTO Nouă pietoni au fost accidentați la Drochia. La volanul mașinii era un șofer beat FOTO Nouă pietoni au fost accidentați la Drochia. La volanul mașinii era un șofer beat

FOTO Nouă pietoni au fost accidentați la Drochia. La volanul mașinii era un șofer beat

politia.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: