(FOTO/VIDEO) O autocisternă, cu etanol, din Moldova s-a răsturnat în România: șoferul a decedat 
Full Article 2 minutes read

(FOTO/VIDEO) O autocisternă, cu etanol, din Moldova s-a răsturnat în România: șoferul a decedat 

O autocisternă, cu etanol, înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe carosabil în România. Au intervenit mai multe echipaje, printre care o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD dar și poliția. Pompierii au curățat carosabilul de combustibil şi substanţă, care s-au scurs din cisternă. Iar șoferul transportului, după ce a fost descarcerat, a fost declarat mort – scrie presa română. 

Agerpres a scris cu referire la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea că, pe 27 aprilie, o autocisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe carosabil în orașul Mărăşeşti, județul Vrancea.

Patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, cu două autospeciale de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, au intervenit. La faţa locului au fost prezente şi două autospeciale ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Mărăşeşti, precum şi mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă.

După ce a fost descarcerat, șoferul a fost declarat mort.

Presa română a mai scris că pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor şi au curățat carosabilul de combustibil şi substanţă, care s-au scurs din cisternă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: