România, zguduită de două cutremure în mai puțin de o oră. Cel mai puternic a avut 4,3 grade
Full Article 50 second read

România, zguduită de două cutremure în mai puțin de o oră. Cel mai puternic a avut 4,3 grade

Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 grade pe scara Richter a avut loc în dimineața de 15 ianuarie, în România. La scurt timp, acesta a fost urmat de o replică de 3,3 grade. Informațiile au fost confirmate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) din România.

Primul cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea, la ora 11:01. Seismul a avut loc la adâncimea de 72,8  km. El s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 54km V de Focșani, 56km E de Sfântu-Gheorghe, 73km E de Brașov, 80km N de Buzău, 87km S de Bacău.

Al doilea cutremur, cu magnitudinea de 3,3 grade, a avut loc tot în zona Vrancea, la ora 11:35. Acesta s-a produs la 76,6 km adâncime.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: