FOTO/VIDEO Kremlinul susține că Putin a vizitat orașul ucrainean Mariupol. La volanul unei mașini ar fi făcut un tur
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Kremlinul susține că Putin a vizitat orașul ucrainean Mariupol. La volanul unei mașini ar fi făcut un tur

Serviciul de presă al Kremlinului a anunțat în dimineața zilei de 19 martie că președintele rus Vladimir Putin a vizitat orașul ucrainean Mariupol, ocupat de trupele ruse. Este prima presupusă vizită a lui Putin în Donbass de la începutul invaziei ruse în Ucraina. 

„Vladimir Putin a ajuns la Mariupol cu elicopterul. La volanul unei mașini, el a mers câteva cartiere ale orașului, a examinat coasta în zona clubului de iaht, clădirea teatrului, locurile comemorative”, a anunțat serviciul de presă al Kremlinului.

În comunicatul emis se menționează că vicepremierul Rusiei Marat Husnullin i-a raportat lui Putin „despre progresul lucrărilor de construcție și restaurare în oraș și împrejurimile sale”.

De asemenea, Kremlinul a anunțat că Putin „a vorbit cu locuitorii, la invitația uneia dintre familii a mers la ei acasă”. În plus, se menționează că Putin a avut o ședință „la postul de comandă al operațiunii militare speciale de la Rostov pe Don”.

De menționat că în comunicatul emis de Kremlin nu este nici o fotografie sau imagine video cu privire la vizita lui Putin la Mariupol. Câteva imagini au fost publicate de agenția de presă de stat Ria Novosti. Cu exactitate nu se poate distinge locul filmărilor.

FOTO/VIDEO Kremlinul susține că Putin a vizitat orașul ucrainean Mariupol. La volanul unei mașini ar fi făcut un tur

РИА Новости

UPDATE: Izvestia a publicat mai multe imagini cu vizita președintelui rus.

Vă propunem să urmăriți un interviu NM realizat cu soția unui apărător al Mariupolului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: