„Fotografie alcoolică”. Deputată de la Comrat, sancționată pentru ipostaza în care a apărut alături de un elev
Full Article 2 minutes read

„Fotografie alcoolică”. Deputată de la Comrat, sancționată pentru ipostaza în care a apărut alături de un elev

Directoarea unui liceu din Ceadîr-Lunga a fost sancționată pentru o fotografie cu un elev care avea în mână o băutură alcoolică. Șefia liceului Elena Iurcenko este și deputat al Partidului Socialiștilor în Adunarea Populară din Găgăuzia, scrie Gagauznews. Iurcenko s-a ales cu o mustrare aspră, fiind lipsită timp de un an de spor salarial, prevăzut în Codul muncii al Republicii Moldova.

Deputata Adunării Populare din Găgăuzia din partea fracțiunii comuniștilor și socialiștilor Elena Iurcenko, tot ea membru al Partidului Socialiștilor și director al liceului „Mihail Guboglo” din Ceadîr-Lunga, s-a ales cu o mustrare aspră și timp un an va fi lipsită de sporul salarial prevăzut în Codul muncii al Republicii Moldova.

Ordinul cu privire la sancțiunea disciplinară în privința directoarei a fost semnat pe 18 octombrie 2023 de șeful adjunct interimar al Direcției principale de învățământ din Găgăuzia, în baza unei decizii a Consiliului de etică al acestei instituții din 6 octombrie. 

Subiectul aflat în atenția Consiliului de etică a fost o fotografie, publicată pe rețelele de socializare, în care Elena Iurcenko a fost surprinsă alături de un elev al clasei a 11-a, care ține în mână o sticlă cu o băutură alcoolică.

„Fotografie alcoolică”. Deputată de la Comrat, sancționată pentru ipostaza în care a apărut alături de un elev

Gagauznews


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: