VIDEO Autorul alertei false cu bombă de la Liceul „Mihai Grecu” din capitală este elev al instituției. Cum își explică gestul
Full Article 50 second read

VIDEO Autorul alertei false cu bombă de la Liceul „Mihai Grecu” din capitală este elev al instituției. Cum își explică gestul

Poliția a identificat autorul alertei cu bombă falsă de la un liceul din Chișinău. Acesta este un elev al respectivei instituții de învățamânt în care a fost anunțată alerta.

În seara de 18 septembrie, Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat că autorul alertei cu bombă falsă la un liceu din capitală este un elev din instituția de învățământ respectivă. IGP a publicat și un videoclip cu adolescentul.

Întrebat de ce a recurs la acest gest, elevul a spus: „Am vrut să ne lase plecăm mai de vreme acasă, să chiulim de la ore. (…) Îmi cer scuze”.

Amintim că, în dimineața de 18 septembrie, IGP a anunțat că un bărbat a alertat oamenii legii că în incinta unui liceu din capitală s-ar afla un obiect explozibil. În urma verificărilor, s-a dovedit că alerta a fost falsă. Potrivit surselor NM, este vorba despre Liceul „Mihai Grecu”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: