Consecințele gestului către veterani. Generalul Anton Gămurari nu mai este consilierul lui Chicu
Full Article 1 minutes read

Consecințele gestului către veterani. Generalul Anton Gămurari nu mai este consilierul lui Chicu

Generalul Anton Gamurari nu mai este consilierul premierului. Precizarea a fost făcută de către Ion Chicu, în cadrul unei conferințe de presă din 4 martie. Prim-ministrul a precizat că Gămurari și-a depus astăzi demisia după gestul indecent pe care l-a făcut în adresa veteranilor, în timpul protestului de luni.

„Astăzi am discutat cu dl Gămurari. Domnul Gămurari a depus cerere, nu mai este consilier al prim-ministrului pe domeniul respectiv, a venit cu explicații, a discutat ieri și cu veteranii. Bineînțeles, acest gest nu este salutabil, chiar este unul de condamnat”, a explicat șeful executivului.

Ion Chicu a precizat că discuția despre preluarea funcției respective a avut loc la începutul lui februarie, însă Gămurari și-a început activitatea în calitate de consilier abia din 2 martie.

Amintim că, în timpul protestului din 2 martie care s-a desfășurat în centrul capitalei, la care au participat și mai mulți combatanți ai războiului de la Nistru, generalul Anton Gamurari s-a adresat de pe scenă veteranilor, iar ulterior le-a arătat un gest indecent.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: