Glume pe seama unei subterane izolate termic: Spînu: „Ion a decis să investească în eficiența energetică a Chișinăului”
Full Article 2 minutes read

Glume pe seama unei subterane izolate termic: Spînu: „Ion a decis să investească în eficiența energetică a Chișinăului”

Pretura Sectorului Centru a venit cu precizări la comentariile și părerile expuse privind modalitatea de reabilitare a unei subterane din centrul capitalei. Printre cei care au criticat a fost si vicepremierul Andrei Spînu, care a scris că „Ion (n.red primarul Ion Ceban) a decis să investească în eficiența energetică a Chișinăului”.

Reacțiile au început să apară, după ce Pretura a publicat mai multe imagini cu subterana în proces de reparație.

„Lucrările de reabilitare a pasajului subteran din intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Ciuflea, din sectorul Centru al capitalei, avansează, tunelul pietonal urmând să fie redeschis spre acces de curând”, se menționa dimineață într-un comunicat, care era însoțit de mai multe poze.

Pe lângă multiplele comentarii apărute pe rețelele de socializare, în seara de 15 august, și ministrul Infrastructurii  și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a făcut o postare ironică pe pagina sa de Facebook.

„Ion (Ivan) a decis să investească în eficiența energetică a Chișinăului. A început cu subteranele”, a spus Spînu.La scurt timp după aceste reacții, Pretura Centru a venit cu clarificări privind această situație.

„Pereții se izolează termic pentru a proteja de formarea condensatului între perete și teracotă și ca aceasta să se mențină pe timp îndelungat pe perete. Specialiștii din domeniul construcției s-au expus că această tehnologie fiind cea mai optimă pentru structura pereților din această subterană”, precizează Pretura.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: