Grav accident rutier la Orhei: Un șofer a ieșit pe contrasens, după ce a adormit la volan
Full Article 1 minutes read

Grav accident rutier la Orhei: Un șofer a ieșit pe contrasens, după ce a adormit la volan

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de azi, pe traseul Chișinău- Orhei- Bălți, în apropierea satului Mitoc. Potrivit Poliției, accidentul ar fi fost provocat de un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Ucraina, care din cauza oboselii ar fi adormit la volan.

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un automobil cu numere de înmatriculare străine, condus de un șofer de 51 de ani, a ieșit pe banda cu sens opus și s-a tamponat lateral cu partea stângă într-un autotractor cu semiremorcă, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, originar din mun. Bălți. Acesta se deplasa  regulamentar spre Chișinău.

Potrivit sursei citate, șoferul din automobil, dar și pasagera acestuia, o femeie de 47 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testați alcoolscopic, rezultatele ambilor șoferi au arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: