Cinci incendii nocturne în sectorul Botanica al capitalei. Ce s-a întâmplat? (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Cinci incendii nocturne în sectorul Botanica al capitalei. Ce s-a întâmplat? (FOTO)

Mai multe incendii s-au produs în noaptea de 30 ianuarie în sectorul Botanica din municipiul Chișinău. Din primele informații ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), acestea au fost provocate intenționat. 

Primul caz în care au fost alertați salvatorii a avut loc la ora 01:26. Potrivit primelor informații, la etajul 16 al unui bloc de locuit din bulevardul Dacia 40/3, a luat foc un frigider vechi, care se afla în scara blocului. La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară. Incendiul a fost localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59. Trei oameni, un bărbat, o femeie și un copil în vârstă de 2 ani au fost evacuați de pompieri în timp ce riscau să se intoxice cu fumul dens. Circumstanțele cazului sunt investigate.

Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi s-au produs în această noapte în blocurile de locuit din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia nr.26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25. Pe strada Praga nr.51, pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Renault Megan, care a fost afectat în proporție de 80%.

Circumstanțele celor întâmplate urmează a fi investigate de către specialiști. O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate incendiile produse în sectorul Botanica este incendierea intenționată.

Cinci incendii nocturne în sectorul Botanica al capitalei. Ce s-a întâmplat? (FOTO)

IGSU

IGSU IGSU IGSU

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: