Incendiu cu trei morți la Florești. Printre victime, un copil de 3 ani
Full Article 2 minutes read

Incendiu cu trei morți la Florești. Printre victime, un copil de 3 ani

Cadavrele parțial carbonizate a unui bărbat în vârstă de 56 de ani, a unei femei în vârstă de 38 de ani, dar și a unui băiat în vârstă de 3 ani au fost găsite într-o locuință incendiată. Tragedia s-a produs ieri, 4 decembrie, în localitatea Prodăneștii Vechi din raionul Florești.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:35. La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că o casă de locuit bătrânească cu suprafața de 35 m2 a fost cuprinsă de flăcări. Angajații IGSU au reușit să lichideze focul către ora 08:48.

În urma incendiului în interiorul locuinței au fost depistate cadavrele parțial carbonizate a unei familii.

După efectuarea primelor investigații, o versiune prealabilă înaintată de specialiști este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobelor de încălzit pe combustibil solid, lemne și cărbune.

Circumstanțele și cauza finală a producerii incendiului urmează a fi stabilită de Laboratorul experimental antiincendiar, care cercetează cazul la fața locului.

De la începutul anului 2022 în Republica Moldova au fost înregistrate 1673 incendii, în care au decedat 116 persoane, inclusiv 2 copii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: