Ion Suruceanu, primul mesaj pentru admiratori, după ce a fost grav bolnav: „Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea”
Full Article 2 minutes read

Ion Suruceanu, primul mesaj pentru admiratori, după ce a fost grav bolnav: „Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea”

Interpretul Ion Suruceanu a venit cu un prim mesaj, după ce s-a aflat în stare gravă în spital, în ultimul timp. Artistul a mulțumit public prietenilor și admiratorilor care l-au susținut în această perioadă. „Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea”, a scris renumitul cântăreț pe rețelele de socializare.  

„Nu pot să găsesc cuvinte suficient de puternice pentru a exprima recunoștința mea față de fiecare dintre voi care ați fost alături de mine în momentele dificile pe care le-am traversat recent. Bolnav fiind, am simțit cu adevărat forța comunității și dragostea voastră care m-au înconjurat. (…) Sunt profund mișcat și recunoscător că am fost înconjurat de oameni atât de minunați precum voi. (…) Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea și ați fost o sursă de inspirație în acest moment dificil. (…) Vă mulțumesc din inima mea și vă îmbrățișez cu recunoștință”, a scris Ion Suruceanu.

Maestrul spune că acum se simte mai bine și că își „recuperează sănătatea”.

Amintim că interpretul, în vârstă de 74 de ani, a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare. Pe 17 noiembrie, Ion Suruceanu a fost transportat pe cale aeriană, în Germania, pentru îngrijiri medicale. Artistul a fost diagnosticat cu pneumonie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: