Kievul, Odesa și Nikolaev, atacate cu drone și rachete. Cel puțin 11 persoane au fost rănite
Full Article 1 minutes read

Kievul, Odesa și Nikolaev, atacate cu drone și rachete. Cel puțin 11 persoane au fost rănite

Armata rusă a lansat noi atacuri asupra regiunii Odesa și Nikolaev, în noaptea de 25 martie. Potrivit „Ukrainskaia Pravda”, o dronă a lovit o clădire rezidențială. A fost atacată, inclusiv, infrastructura energetică. În rezultat, regiunea Odesa a rămas fără curent electric, iar 11 persoane au fost rănite. Potrivit sursei citate, explozii s-au auzit, în această dimineață, inclusiv la Kiev.  

Compania energetică DTEK și Ukrenergo au vorbit despre întreruperile de urgență ale curentului în Odesa din cauza unei lovituri cu drone asupra a două substații.

„Pentru a reduce sarcina în rețea, transportul electric nu va funcționa astăzi în oraș, iar consumul industrial este, de asemenea, limitat”, a spus DTEK într-un comunicat.

În Nicolaev, o clădire rezidențială cu două etaje a fost avariată, în urma atacului cu drone. În rezultat, 11 persoane au fost rănite, dintre care două au fost internate în spital.

Între timp, în dimineața zilei de azi, două explozii s-au auzit în capitala Ucrainei. Potrivit „Ukrainskaia Pravda”, Kievul a fost atacat cu rachete. În urma bombardamentelor, o clădire rezidențială a fost avariată. Deocamdată nu au fost raportate victime.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: