LIVE Ce urmează în justiția moldovenească? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate
Full Article 40 second read

LIVE Ce urmează în justiția moldovenească? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține un briefing după ce membrii Consiliului Suprem de Securitate (CSS) s-au întrunit astăzi, 5 septembrie, în ședință. Află ce decizii au luat autoritățile, în direct, pe NM!

Potrivit Președinției, progresele și obstacolele existente în procesul de înfăptuire a justiției, precum și prioritățile agendei legislative privind reforma justiției – sunt doar câteva dintre subiectele abordate astăzi de membrii CSS.

Maia Sandu urmează să anunțe și măsurile aprobate de CSS cu privire la combaterea și contracararea acțiunilor cu caracter terorist.

Urmărește declarațiile șefei statului în direct pe NM și află, din prima sursă, care sunt cele mai importante decizii luate de autorități. Fii informat din surse sigure! Fii informat cu NM!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: