LIVE Ce urmează în justiția moldovenească? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate
Full Article 40 second read

LIVE Ce urmează în justiția moldovenească? Maia Sandu, declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține un briefing după ce membrii Consiliului Suprem de Securitate (CSS) s-au întrunit astăzi, 5 septembrie, în ședință. Află ce decizii au luat autoritățile, în direct, pe NM!

Potrivit Președinției, progresele și obstacolele existente în procesul de înfăptuire a justiției, precum și prioritățile agendei legislative privind reforma justiției – sunt doar câteva dintre subiectele abordate astăzi de membrii CSS.

Maia Sandu urmează să anunțe și măsurile aprobate de CSS cu privire la combaterea și contracararea acțiunilor cu caracter terorist.

Urmărește declarațiile șefei statului în direct pe NM și află, din prima sursă, care sunt cele mai importante decizii luate de autorități. Fii informat din surse sigure! Fii informat cu NM!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: