Mascații „Fulger” vor putea fi surprinși, la noapte, în mai multe localități din țară. Poliția, îndemn către oameni: „Păstrați-vă calmul”
Full Article 40 second read

Mascații „Fulger” vor putea fi surprinși, la noapte, în mai multe localități din țară. Poliția, îndemn către oameni: „Păstrați-vă calmul”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că angajații Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” vor desfășura exerciții tactice, în mai multe localități din țară, în această noapte. Oamenii legii precizează că instruirile fac parte din planul de acțiuni al instituției și îndeamnă oamenii să își păstreze calmul.  

Potrivit IGP, exercițiile au început la ora 20:00 și vor continua până în dimineața zilei de 14 noiembrie.

„Aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic în vederea perfecționării abilitaților de intervenție ale mascaților. Vă îndemnăm să vă păstrați calmul și să vă informați doar din surse oficiale pentru a nu răspândi informații eronate în spațiul public”, precizează IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: