Membrul unui grup criminal organizat, plasat în arest. A introdus în țară droguri în valoare de circa un milion de lei (VIDEO)
Full Article 50 second read

Membrul unui grup criminal organizat, plasat în arest. A introdus în țară droguri în valoare de circa un milion de lei (VIDEO)

Membrul unui grup criminal organizat a fost reținut de oamenii legii. Acesta a introdus în țară droguri în valoare de circa un milion de lei, informează Inspectoratul General al Poliției. 

Acesta a fost reținut imediat după traversarea frontierei și supus percheziției – atât corporale, cât și a automobilului. În rezultat, oamenii legii au depistat și ridicat de la acesta peste 980 de pastile psihotrope de tip „subutex”, care erau tăinuite sub bancheta din spate a autoturismului, introduse în țară prin contrabandă din Franța și peste 1200 de euro, care ar fi proveniți din activitate infracțională.

La solicitarea procurorilor, Judecătoria Bălți a dispus plasarea acestuia în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, timp în care investigațiile vor continua.

Precizăm că acesta riscă de la 7 la 15 ani de închisoare pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: