Moldovean, decedat după un accident la locul de muncă, în Franța. Familia încearcă să repatrieze trupul neînsuflețit
Full Article 2 minutes read

Moldovean, decedat după un accident la locul de muncă, în Franța. Familia încearcă să repatrieze trupul neînsuflețit

Dan Buzdugan, un moldovean în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unui accident la locul de muncă din Franța. Cazul a avut loc pe 16 aprilie. Un prieten al tânărului a făcut apel la oameni să ajute material familia acestuia pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Potrivit rudelor tânărului, Bogdan Buzdugan muncea pe un șantier din Franța, unde instala panouri solare. Pe 16 aprilie, în timp ce se afla la locul de muncă, bărbatul a căzut de pe acoperișul unei clădiri, ceea ce a condus la decesul acestuia.

Familia tânărului dorește să repatrieze corpul neînsuflețit, însă nu dispune de suma necesară pentru acest lucru. În acest context, unul dintre prietenii tânărului a făcut apel la societate.

În data de 16 aprilie, în urma unui accident la locul de muncă, la doar 26 de ani, s-a stins din viață un prieten foarte apropiat, Dan Buzdugan. (…) Pentru a-i repatria trupul neînsuflețit în Republica Moldova din Franța, este nevoie de o sumă foarte mare de bani, de care la moment familia lui nu dispune. Orice mică donație contează”, a scris acesta pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: