Milioane de lei, ajutor pentru moldovenii care s-au încălzit cu lemne în noiembrie. De unde pot ridica banii
Full Article 50 second read

Milioane de lei, ajutor pentru moldovenii care s-au încălzit cu lemne în noiembrie. De unde pot ridica banii

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că a fost executată finanțarea compensațiilor la energie sub formă de plată monetară, pentru luna noiembrie, anul 2023. Valoarea finanțării a constituit 207,1 milioane lei, precizează sursa citată.

CANS anunță că finanțarea compensațiilor a fost asigurată pentru beneficiari, conform listelor prezentate de către Ministerul Muncii şi Protecției Sociale, identificați în rezultatul procesării informației de pe portalul compensaţii.gov.md.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze instituțiilor bancare sau la orice oficiu poștal din țară, unde primesc pensia, alocația, indemnizația sau altă prestație socială.

Pentru eventualele întrebări aferente acordării compensațiilor la energie sub formă de plată monetară cetățenii pot apela Linia Verde a Ministerului Muncii și Protecției Sociale 0 8000 5000, sau expedia un mesaj la adresa electronică [email protected].


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: