Moldcell a luat Trofeul Integrității pentru implementarea standardelor de etică și conformitate
Full Article 3 minutes read

Moldcell a luat Trofeul Integrității pentru implementarea standardelor de etică și conformitate

Moldcell a luat Trofeul Integrității, cel mai prestigios premiu în domeniu, în cadrul concursului național Marca Comercială a anului 2019 în categoria IMPLEMENTAREA STANDARDELOR DE INTEGRITATE ÎN SECTORUL PRIVAT. Această apreciere, cea mai importantă în domeniu, confirmă faptul că abonații Moldcell se bucură de calitate înaltă a serviciilor, bazată pe principiile de Etică și Conformitate în Afacere Responsabilă.

 

În data de 19 august 2020, Moldcell a fost premiat cu Trofeul Integrității în cadrul concursului național Marca Comercială a anului, categoria “Implementarea Standardelor de Integritate în sectorul privat” pentru implementarea programului de Etică și Conformitate în cadrul întregii companii.

Moldcell a luat Trofeul Integrității pentru implementarea standardelor de etică și conformitate

Olga Melnic, responsabilă de Etică și Conformitate, Moldcell

“Etica și Conformitatea definesc modul în care ne-am propus și dorim să acționăm. Cultura de etică și integritate personală reprezentă fundamentul programelor noastre de conformitate care susține performanța și succesul companiei.

Am reușit astfel să integrăm principiul conformității în toate activitățile noastre, scopul final fiind cel de a sprijini și consolida principiile noastre operaționale fundamentale: transparență, dreptate, profesionalism, integritate, respectarea cadrului juridic și a principiilor etice.”

Conceptul de conformitate în Moldcell este determinat de reguli clare și juste, proceduri și politici, care promovează valorile de bază ale companiei și principiile etice sau legale. Fiecare angajat Moldcell sau Partener trebuie respecte principiile etice ale companiei și să acționeze corespunzător acestora.

Programul de Etică și conformitate al companiei Moldcell se bazează pe cele mai bune practici în domeniu, întrucât derivă din principii și standarde recunoscute internațional.

Politicile de conformitate din cadrul existent înglobează toate sferele în care interacționează compania:

— Codul de Etică și Conduită
— Politica privind combaterea corupției
— Politica de protecție a datelor cu caracter personal
— Codul de Conduită al Furnizorului

Barkin Secen, Director General, Moldcell

“Nediscriminarea, corectitudinea și integritatea la locul de muncă reprezintă valori fundamentale pentru Moldcell. Cadrul politicii noastre de etică și conformitate este întemeiată pe respectarea drepturilor omului și se bazează pe reglementările legale ale Republicii Moldova și pe principiile internaționale stabilite la nivel mondial.

Prin activitatea sa, compania Moldcell aduce cele mai noi tehnologii, servicii si produse din domeniul tehnologiilor informationale și al comunicatiilor pentru toți cetățenii țării noastre. Ne mândrim cu faptul că activitatea companiei este bazată pe principiile de responsabilitate în afaceri, corectitudine, onestitate și integritate, pe care le promovăm cu încredere prin toată comunitatea de afaceri a Republicii Moldova timp de 20 de ani.”

Moldcell a luat Trofeul Integrității pentru implementarea standardelor de etică și conformitate

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: