Moldindconbank a primit o diplomă de excelență pentru organizarea Reuniunii Teatrelor Naționale Românești
Full Article 1 minutes read

Moldindconbank a primit o diplomă de excelență pentru organizarea Reuniunii Teatrelor Naționale Românești

Moldindconbank a demonstrat o dată în plus că susține arta și cultura teatrală românească. O diplomă de excelență în acest sens a primit banca din partea Teatrului Național “Mihai Eminescu” pentru sprijinul oferit la organizarea Reuniunii Teatrelor Naționale Românești.

Evenimentul a ajuns la a VI-a ediție, stagiunea 100, și a fost dedicat memoriei actorului și regizorului Ion Caramitru. În perioada 15 – 29 septembrie 2021, peste 10 teatre din Republica Moldova și România și-au dat întâlnire la Chișinău și au oferit iubitorilor de artă cele mai bune piese de teatru, spectacole radiofonice, lansări de carte, expoziții și întâlniri cu actori.

Menționăm că prima ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale a avut loc în 2014. Pe parcursul anilor, a devenit o tradiție frumoasă ca Moldindconbank să contribuie la desfășurarea evenimentului cultural!

Totodată, deja de 30 de ani, Banca în calitate de sponsor general, a susținut diverse proiecte importante pentru Teatrul Național „Mihai Eminescu”: efectuarea lucrărilor de reparații, modernizarea tehnicii și echipamentului de iluminare a scenei sau montarea mai multor spectacole.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: