Moldova Agroindbank lansează un proiect de creditare pentru susținerea businessului pe timp de pandemie
Full Article 2 minutes read

Moldova Agroindbank lansează un proiect de creditare pentru susținerea businessului pe timp de pandemie

Moldova Agroindbank răspunde prompt nevoilor businessului pe timp de pandemie. Acum, pentru dezvoltarea activității întreprinderilor micro, mici și mijlocii, precum și pentru crearea și păstrarea locurilor de muncă viabile, poți solicita finanțare în cadrul unui nou proiect de creditare lansat de MAIB. Mijloacele financiare sunt acordate de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) pentru realizarea programului „Răspuns de urgență la COVID-19 şi suport pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii”.

Pentru finanțare vor fi eligibile proiectele investiționale, activitățile curente și creditarea retroactivă pe timp de pandemie.

Programul oferă libertatea de a solicita mai multe credite pentru diferite proiecte, în sumă cumulativă de 2 mil. euro, pe un termen de până la 6 ani, cu o periodă de grație de 24 luni pentru proiecte investiționale și pe un termen de până la 4 ani, cu o perioadă de grație de 12 luni pentru majorarea capitalului circulant.

Pentru un credit acordat în lei, rata dobânzii va constitui 6.5%, iar pentru cel în euro – 4%. Totodată, 10% din suma creditului solicitat de la bancă se va acorda la o rată a dobânzii de 0%.

Primii clienți au beneficiat deja de credite în cadrul proiectului MAIB. Ei au primit banii necesari pentru completarea mijloacelor circulante și acoperirea cheltuielilor curente.

Dacă și tu ai nevoie de mijloace financiare pentru a-ți dezvolta afacerea în condiții de pandemie, solicită oferta de la Moldova Agroindbank, accesând link-ul https://bit.ly/SolicitaOFERTA.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: