„Ne mândrim”. Maia Sandu, mesaj pentru arcașul din Moldova care a câștigat prima etapă a Cupei Mondiale din Turcia
Full Article 2 minutes read

„Ne mândrim”. Maia Sandu, mesaj pentru arcașul din Moldova care a câștigat prima etapă a Cupei Mondiale din Turcia

Președinta Maia Sandu l-a felicitat pe arcașul Dan Olaru care a câștigat prima etapă a Cupei Mondiale din Turcia. Șefa statului a menționat că este o premieră atât pentru sportiv, cât și pentru Republica Moldova. 

Succesul îi onorează pe cei ce cred în el, cred în forțele proprii, muncesc asiduu și depășesc toate blocajele și provocările. Ne mândrim cu tinerii noștri care transformă fiecare zi în pași siguri spre victorie”, a scris șefa statului, pe Facebook.

Dan Olaru, tânărul de 26 de ani, îndrumat de antrenoarea Irina Cecanova, a obținut medalia de aur în prima etapă a Cupei Mondiale de Tir cu Arcul, ediția 2023. Este o premieră pentru Dan. Este o premieră pentru Republica Moldova. Felicitări Dan Olaru! Felicitări Irina Cecanova! Vă urez mult succes și în finala Cupei Mondiale și să vă întoarceți acasă cu noi victorii”, a conchis președinta.

 

De precizat că arcașul Dan Olaru a câștigat prima etapă a Cupei Mondiale, disputată în orașul Antalya. În finală, elevul Irinei Cecanova l-a învins pe vicecampionul olimpic din 2016, francezul Jean-Charles Valladont, scor 6-4. Dan Olaru s-a calificat pentru prima dată într-o finală de Cupă Mondială. Competiția a contat pentru calificările către Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: