Noapte cu final tragic pentru doi bărbați care și-au găsit sfârșitul în flăcări. Detalii de la pompieri
Full Article 1 minutes read

Noapte cu final tragic pentru doi bărbați care și-au găsit sfârșitul în flăcări. Detalii de la pompieri

Două persoane și-au pierdut viața în incendii în ultimele 24 de ore. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, primul caz în care a decedat un bărbat în vârstă de 60 de ani a avut loc în dimineața de 12 ianuarie în orașul Criuleni.

În urma primelor investigații s-a stabilit că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenței în timpul fumatului. Toate circumstanțele cazului urmează a fi cercetate.

Un alt caz în care a avut de suferit o altă persoană a avut loc în seara de 12 ianuarie în localitatea Dezghincea din UTA Găgăuzia. Potrivit primelor informații un bărbat în vârstă de 67 de ani a decedat după ce locuința acestuia a fost cuprinsă de flăcări.

În acest context, pompierii atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la exploatarea surselor de încălzire și să evite fumatul în locuințe.

Potrivit Inspectoratului de la începutul anului 2021 în Republica Moldova au avut loc 47 de incendii în care și-au pierdut viața șapte persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: