„Nu mă tem de amenzile lui Dodon”. Pavel Grigorciuc ar putea fi amendat pentru flashmobul din 29 aprilie
Full Article 2 minutes read

„Nu mă tem de amenzile lui Dodon”. Pavel Grigorciuc ar putea fi amendat pentru flashmobul din 29 aprilie

Activistul civic Pavel Grigorciuc ar putea fi amendat pentru flashmob-ul organizat în fața monumentului lui Ștefan cel Mare, acum două săptămâni. Într-o postare publicată pe 12 mai pe pagina sa de Facebook, acesta califică inițiativa drept o tentativă de intimidare și menționează că nu va achita amenda.

„Este o tentativă jalnică de a-i speria pe cei care luptă pentru eliberarea deținuților politici, pentru cei care cer ajutor financiar pentru populație și afacerile mici și mijlocii, care luptă împotriva amenzilor nejustificate și care cer revizuirea cheltuielilor statului, micșorarea salariilor deputaților, miniștrilor, judecătorilor și procurorilor și mărirea lefurilor medicilor și profesorilor”, a scris Grigorciuc.

Activistul civic dă asigurări că în cadrul flashmobului din 29 aprilie au fost respectate măsurile de siguranță: distanța de 1,5-2 metri între participanți și utilizarea echipamentului de protecție.

„Tentativa de intimidare este nereușită. Niciun ban nu voi plăti din această amendă. (…) Nu m-am speriat de subsolurile închisorilor lui Plahotniuc, cu atât mai mult nu mă voi teme de amenzile lui Dodon”, a mai scris Grigorciuc.

Прислали повестку в полицию на 15 мая. Хотят составить протокол и оштрафовать за флешмоб, который мы провели 29 апреля у…

Gepostet von Pavel Grigorciuc am Dienstag, 12. Mai 2020

Totodată, Grigorciuc a avertizat că este gata să apeleze la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în caz de necesitate, pentru a i se face dreptate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: