Numărul morților în urma exploziei podului din Crimeea a crescut. Presa rusă: un judecător din Moscova, printre cei decedați
Full Article 1 minutes read

Numărul morților în urma exploziei podului din Crimeea a crescut. Presa rusă: un judecător din Moscova, printre cei decedați

Numărul morților în urma exploziei a podului din Crimeea a crescut la patru persoane, printre ei este și un judecător din Moscova, scrie TASS.

„Numărul morților a ajuns la patru persoane. Printre aceștia este și judecătorul Curții de Arbitraj de la Moscova Serghei Vladimirovici Maslov”, comunică sursa cu referire la un reprezentant al serviciilor de urgență.

Toate cele patru persoane se aflau într-o mașină, care se afla în centrul exploziei. Anterior s-a anunțat despre 3 decese.

Precizăm că pe 8 octombrie a avut loc o explozie pe podul din Crimeea de peste strâmtoarea Kerci. Serviciul de presă al Căilor Ferate Crimeea a declarat că un rezervor de combustibil a luat foc într-unul dintre trenuri. Publicațiile ruse, care au citat surse din cadrul Comitetului Național Antiterorism, au anunțat că de pe podul din Crimeea ar fi fost aruncat în aer un camion – fapt care ar fi dus la aprinderea a șapte rezervoare de combustibil ale trenului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: