O grupare criminală din Fălești riscă până la 15 ani de închisoare. Polițiștii au ridicat droguri în cantități mari (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O grupare criminală din Fălești riscă până la 15 ani de închisoare. Polițiștii au ridicat droguri în cantități mari (VIDEO)

Polițiștii au ridicat droguri în sumă de 100 000 de lei în urma unor percheziții în raionul Fălești. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții pe teritoriul raionului, în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul circulației ilegale a drogurilor, săvârșite de un grup criminal organizat. Potrivit autorităților, gruparea a fost monitorizată mai bine de trei luni și membrii ei riscă să petreacă după gratii până la 15 ani.

În urma investigațiilor s-a stabilit că membrii grupării, prin repartizarea rolurilor bine determinate, dobândesc droguri sub formă de marijuana, precum și alte tipuri de substanțe narcotice, pe care le distribuie și le comercializează pe teritoriul raioanelor de nord ale țării.

În rezultatul a 13 percheziții  la domiciliile și mașinile a patru suspecți, cu vârste cuprinse între 31 și 40 de ani, polițiștii au depistat 1 kg de marijuana, în sumă de aproximativ 100 000 de lei, 8000 de lei marcați, obținuți  în urma realizării substanțelor narcotice, cartele SIM,  telefoane mobile, etc.

Două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate. Dacă persoanele suspecte vor fi găsite vinovate, acestea riscă închisoare  de la 7 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: