Pregătește-te pentru Programul de Internship de la Endava: Iată lista materialelor de studii
Full Article 2 minutes read

Pregătește-te pentru Programul de Internship de la Endava: Iată lista materialelor de studii

Endava va da în scurt timp start aplicărilor pentru programul de Internship, ediția de primăvară 2023. CV-urile pot fi depuse între 6 – 28 februarie.

Amintim că și în cadrul acestei ediții este urmată regula primul venit – iar ordinea procesării cererilor este diferită. Echipa Endava va recepționa aplicările pentru o perioadă de trei săptămâni, iar procesul de recrutare și completarea locurilor va avea loc după încheierea perioadei de aplicare.

Programul de Internship la Endava a demarat în anul 2002 și este organizat în două ediții pe an: primăvara și toamna. În prezent acesta se desfășoară într-un mod hibrid (online și offline). Internii sunt implicați în program timp de trei luni, cinci zile pe săptămână, șase ore pe zi.

Pentru a fi pregătit pentru procesul de recrutare, încurajăm aplicanții să revizuiască materialele de studiu puse la dispoziție.

De ce programul de Internship de la Endava?

Programul presupune o perioadă de training intensiv sub ghidajul mentorilor – inginerilor cu experiență Endava. Mai mult, pe lângă partea teoretică, internii au posibilitatea să asiste inclusiv la proiecte reale ale companiei și să cunoască procesele de lucru. Programul este unul neremunerat.

Pentru cine este destinat programul de Internship?

Studenții în ultimii ani sau proaspeți absolvenți ai facultăților de profil, persoanele pasionate de IT și care au cunoștințele necesare, specialiștii IT începători sau persoanele care vor să se reprofileze în IT.

Ce trebui să cunoști pentru a fi eligibil/ă?

Pe lângă abilitățile tehnice necesare (vedeți lista materialelor de studii) sunt eligibile persoanele care posedă o gândire analitică, concentrați pe soluționarea problemelor și dețin abilități bune de comunicare și lucru în echipă.

Accesați pagina endava.com/InternshipChisinau, pentru a examina lista materialelor de studiu puse la dispoziție gratuit. Totodată, pentru cele mai des adresate întrebări despre Programul de Internship, vedeți pagina – careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Chisinau/FAQ-Internship-Chisinau.

Pentru ediția de primăvară 2023 sunt deschise aplicări în următoarele direcții:

Testing: Software Test Analyst / Java Automation QA Engineer / Performance QA Engineer

Development: Front-End Development / Java Development / .NET Development / Android Development / iOS Development

Applications Management: AM Analyst / AM Java Engineer / AM .NET Engineer / DevOps Engineer AM / Business Platforms Specialist

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: