Primăria Chișinău îndeamnă cetățenii să evite locurile aglomerate, dar și terenurile de joacă și cele de sport
Full Article 1 minutes read

Primăria Chișinău îndeamnă cetățenii să evite locurile aglomerate, dar și terenurile de joacă și cele de sport

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii, dar în special părinții cu copii să evite locurile aglomerate, dar și terenurile de joacă și cele de sport. Anunțul vine în contextul prevenirea și diminuarea răspândirii infecției COVID-19.

„Dragi părinți, vă rog să vă abțineți de la plimbări în locurile aglomerate și să nu expuneți riscurilor copiii. Evitați cumpărăturile dacă acestea nu sunt strict necesare, evitați terenurile de joacă și cele de sport, unde ieri seara am observat că erau pline de copii”, a declarat Ion Ceban.

De asemenea, municipalitatea a anunțat că în preajma terenurilor de joacă și celor de sport vor fi amplasate anunțuri cu recomandări despre prevenirea virusului de tip nou.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19. Mai mult, ministra Sănătății a precizat că, în prezent, sunt 30 de cazuri suspecte de coronavirus de tip nou, dintre care 9 sunt copii și restul adulți. Dintre acestea, 11 persoane, inclusiv două mame, sunt internate la Spitalul clinic de boli contagioase.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: