Primăria Chișinău și-a închis ușile pentru vizitatori 
Full Article 50 second read

Primăria Chișinău și-a închis ușile pentru vizitatori 

Primăria municipiului Chișinău informează că până în data de 20 februarie, accesul tuturor vizitatorilor în clădirea municipalității este restricționat, în contextul situației pandemice prin infecția COVID-19.  

Astfel, depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de email: [email protected] și/sau prin poștă, pe adresa: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

Autoritățile municipale amintesc că potrivit dispoziției din 21 ianuarie, în perioada 24 ianuarie -20 februarie 2022, se instituie un program special de activitate în cadrul subdiviziunilor structurale ale administrației publice locale, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității unității, a cărei activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin asigurarea muncii la distanță.

***

De menționat că la ultima ședință a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătătate Publică au fost instituite, la nivel naţional, mai multe măsuri de prevenire şi control al infecţiei COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: